לכל מה שצריך לדעת לפני שמתחילים
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
אופן ההכנה
1
מחממים שמן במחבת עם תחתית עבה ומוסיפים את תפוחי האדמה. מכסים ומטגנים על להבה בינונית לפחות חצי שעה תוך כדי ערבוב כל כמה דקות עד שתפוחי האדמה רכים מאוד כך שסכין ננעצת בהם בקלות והקליפה שחומה ופריכה.
2
מנמיכים את הלהבה, מוסיפים רוטב סויה, דבש ושום ומערבבים. מגבירים שוב את הלהבה לבינונית ומבשלים כ-5 דקות עד שהרוטב מצטמצם, תפוחי האדמה מבריקים והקליפה שלהם מקומטת. מדי פעם מערבבים. מסירים מהאש, מוסיפים שמן שומשום ומפזרים מעל שומשום קלוי. מערבבים ומגישים.