החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-175 מעלות. מרססים בשמן תבנית שקעים או מניחים עטרות נייר בכל שקע.
2
מערבבים בקערה את החומרים היבשים: הקמחים, אבקת האפייה, עשבי התיבול והמלח.
3
בקערה נוספת מערבבים את הביצה, השמן והריוויון. מוסיפים את תערובת הקמחים לקערת הנוזלים ומערבבים בעדינות רק עד לאיחוד. מוסיפים את גרגירי החומוס, הזיתים והגבינה ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
4
בעזרת כף ממלאים את השקעים בתערובת, זורים שומשום מעל ואופים כ-15 עד 20 דקות, עד לקבלת צבע זהוב מעל.
5
ניתן לאחסן בכלי אטום עד יומיים מחוץ למקרר.