מרק כמו שמרק צריך להיות – עשיר במרכיבים, טעים ומשביע. שימו לב: משלימים את בישול הפסטה בתוך המרק, כדי שהיא תספוג ממנו טעמים ותסמיך את מרקמו.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקישוט:
אופן ההכנה
1
מחממים שמן זית בסיר על להבה נמוכה. מוסיפים בצל, גזרים, שורש פטרוזיליה ועגבניות ומאדים כ-10 דקות תוך כדי בחישה. מוסיפים תפוחי אדמה, בטטה וקישואים יחד עם ציר או מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות.
2
מבשלים פסטה בסיר אחר עם מים רותחים במשך מחצית מזמן ההכנה המצוין על האריזה. מסננים היטב ומוסיפים למרק. מכסים ומבשלים כ-2 דקות נוספות. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. מקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
השמיים הם הגבול:
המרק הזה מקבל בברכה אלתורים, גחמות ושינויים על פי טעמכם האישי. מחליפים את הפסטה ב-2 כוסות גריסים/גרגרי חיטה מבושלים, קטניות (שעועית, עדשים או חומוס) ואפילו קוביות לחם יבש מלפני יומיים, ממש כפי שעושים במרק הריבולטה האיטלקי.