אלביס פרסלי היה מכור לכריכי חמאת בוטנים וריבה. כאן לקחתי את הקלאסיקה האמריקאית וחיברתי אותה לקלאסיקה אמריקאית נוספת: "ברד פודינג". אופים פרוסות של לחם ישן עם בלילת וניל מתוקה ומקבלים קינוח בלגן, שנותן משמעות חדשה למושג ”נימוח“. אין חשיבות לגודלה של התבנית או לצורתה — רק שהכל ייכנס.
המתכון מותאם לבנית ריבועית בגודל 25 ס"מ.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבלילה
אופן ההכנה
1
מורחים פרוסות חלה בחמאת בוטנים וריבה ומסדרים בתבנית משומנת בחמאה.
2
מערבבים את חומרי הבלילה ויוצקים על הפרוסות. משהים ל-30 דקות לפחות ועד לילה לספיגת טעמים. אם משהים למשך זמן ארוך, מכניסים למקרר.
3
מחממים תנור ל-180 מעלות.
4
אופים כ-30 דקות או עד שהכל זהוב יפה. אם אוהבים פריך, ממשיכים לייבש עוד 10 דקות.