החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
שמים כרישה בסיר, יוצקים מים עד 2 ס"מ מעל הכרישה ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 40-30 דקות לריכוך מלא. מסננים, מצננים וסוחטים היטב.
2
טוחנים את הכרישה במעבד מזון בפולסים ומעבירים לקערה.
3
מוסיפים לקערה את יתר חומרי הקציצות ומערבבים. יוצרים קציצות קטנות ופחוסות בקוטר כ-4 ס"מ.
4
מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הקציצות על להבה בינונית 4-3 דקות מכל צד עד שהן מזהיבות. מוציאים לנייר סופג. מומלץ להתחיל עם קציצה אחת כדי שתוכלו לתקן תיבול במידת הצורך.
5
שומרים את הקציצות בקופסה אטומה במקרר.