מתכון

שערות קדאיף בחמאת קוקוס ושברי שקדים

התוספת הקראנצ'ית הזו מחמיאה מאוד למלבי, ולמעשה לכל קינוח שמבוסס על קרם או מוס

4,436 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
שערות קדאיף בחמאת קוקוס ושברי שקדים של יעל סלע. צילום: חיים יוסף. סטיילינג: אוריה גבע
שערות קדאיף בחמאת קוקוס ושברי שקדים של יעל סלע. צילום: חיים יוסף. סטיילינג: אוריה גבע

אופים את שערות הקדאיף עם חמאה (או במקרה זה עם חמאת קוקוס) עד הזהבה. השערות האפויות בחמאה יישמרו המון זמן בקופסה אטומה בארון ויעמדו לרשותכם בכל פעם שתרצו לפזר על הקינוח שלכם קצת אבק כוכבים. מגישים על גבי מלבי.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

שמים בקערה את כל החומרים ומערבבים בעדינות רבה תוך כדי הפרדת האטריות רק עד שהסוכר והשקדים מתערבבים איתן והחמאה עוטפת אותן. מעבירים לתבנית.

3

אופים 10 דקות להזהבה. אפשר לערבב בזהירות מדי פעם.

4

מצננים ושומרים כשבוע בכלי אטום בטמפ' החדר.