אופים את שערות הקדאיף עם חמאה (או במקרה זה עם חמאת קוקוס) עד הזהבה. השערות האפויות בחמאה יישמרו המון זמן בקופסה אטומה בארון ויעמדו לרשותכם בכל פעם שתרצו לפזר על הקינוח שלכם קצת אבק כוכבים. מגישים על גבי מלבי.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
שמים בקערה את כל החומרים ומערבבים בעדינות רבה תוך כדי הפרדת האטריות רק עד שהסוכר והשקדים מתערבבים איתן והחמאה עוטפת אותן. מעבירים לתבנית.
3
אופים 10 דקות להזהבה. אפשר לערבב בזהירות מדי פעם.
4
מצננים ושומרים כשבוע בכלי אטום בטמפ' החדר.