עושים סדר

שף בבית: כל המקומות להזמין מהם אוכל מוכן לחג

קונסומה עוף וקניידלעך של סוליקה. צילום: שני בריל
קונסומה עוף וקניידלעך של סוליקה. צילום: שני בריל

מהמנות הראשונות ועד לקינוחים - כך תחגגו את ליל הסדר בלי להיכנס למטבח

30 במרץ 2020

אוכל

סוליקה

רשת המעדניות של שף אבי ביטון מציעה מבחר מנות – ראשונות, סלטים, עיקריות, תוספות, קינוחים ואוכל לחול המועד – ממגוון מטבחים ועדות.

מה בתפריט: מעקוד – פשטידת תפוחי אדמה מרוקאית (48 ש"ח), קונסומה עוף וקניידלך (10 יחידות ב-44 ש"ח), לביבות פרסה בולגריות (6 יחידות ב-72 ש"ח), קציצות דגים מרוקאיות (6 יחידות ב-72 ש"ח), פילה סלמון בקרם חרדל ויין לבן (5 יחידות ב-220 ש"ח), כתף עגל בציר ערמונים ובצלצלי שאלוט (1 ק"ג ב-290 ש"ח), אורז אושפולו (500 גרם ב-35 ש"ח), קוסקוס ברברי מקמח תירס (500 גרם ב-39 ש"ח), סופריטו של תפוחי אדמה בציר בקר ופלפל שחור (500 גרם ב-44 ש"ח), ירקות אביביים צלויים בציר ירקות ועשבי תבלין (500 גרם ב-54 ש"ח) וכן קישים, ממרחים וקינוחים.

אזורי חלוקה: שירות המשלוחים יגיע ליישובים מעמק חפר ועד לאשדוד (יש להזמין מראש).

סוליקה

סוליקה צילום: שני בריל
סוליקה צילום: שני בריל

הו מאמא

המסעדה ומעדניית האוכל הביתי משיקה תפריט מיוחד לחג עם מגוון מאכלים מסורתיים מכל העדות, מנות טבעוניות, צמחוניות ומנות לנמנעים מגלוטן.

מה בתפריט: עוף מפורק במילוי טלה ועדשים שחורות (110 ש"ח לק"ג); אוסובוקו בבישול ארוך עם משמשים וירקות כתומים (130 ש"ח לק"ג); כבד קצוץ (23 ש"ח ל-250 גרם) ועוד. המקום מציע גם פתרון לצלחת הברכות של פסח שמתאימה לשישה סועדים ומכילה את כל הברכות המסורתיות לחג.
אזור חלוקה: תל אביב.

להזמנה

הו מאמא צילום: דודי אייזנטל
הו מאמא צילום: דודי אייזנטל

דליקטסן
בבייקרי ובדליקטסן מציעים תפריט פסח חגיגי שבו ארוחות זוגיות (לסדר האינטימי שנכפה עלינו השנה) או משפחתיות, מנות חג מסורתיות, קינוחים, יינות, מארזי מתנה לחג ועוד.

מה בתפריט: תוכלו להזמין גפילטע פיש (89 ש"ח ל-6 יחידות), שוקי אווז (108 ש"ח ל-2 יחידות), צלי בקר (189 ש"ח ל-500 גרם) ועוד.
אזורי חלוקה: חולון, ראשון לציון, הרצליה, רמת השרון, רמת גן, גבעתיים ותל אביב.

דליקטסן
בייקרי

דליקטסן צילום: עידית בן עוליאל
דליקטסן צילום: עידית בן עוליאל

מערבה

מתחם האירועים של שף רן שמואלי בלב השרון יצר תפריט עשיר שבו מנות חג מסורתיות בצד עדכניות.

מה בתפריט: צימעס (38 ש"ח ל-500 גרם), כבד קצוץ (44 ש"ח ל-500 גרם), גפילטע פיש (84 ש"ח לשש יח'), סלקים צבעוניים ברוטב אגוזי לוז (35 ש"ח ל-500 גרם), פילה דג ברוטב לימון ועשבי תיבול (116 ש"ח  ל-2 יחידות) ועוד. 

אזורי חלוקה: אזור השרון, הרצליה, תל אביב, רמת גן וגבעתיים; רמת אפעל, סביון, קריית אונו ויהוד.

להזמנות (עד ה-3.4): עידו 054-6543150 | עמרי 052-6503662 | דנה 052-8242777 | מייל: miri@maarava-events.co.il

מערבה צילום: יונתן בן חיים
מערבה צילום: יונתן בן חיים

מרינדו

מרינדו מסדרת לכם ארוחת חג על טהרת הבשרים מרמת הגולן.

מה בתפריט: שוק טלה במרינדות שונות (109 לק"ג), עופות ממולאים (69 לק"ג) ונתחים שונים ברטבים שונים; כל המנות נמכרות לפי משקל.
אזורי חלוקה: אזור המרכז, ירושלים, רעות מכבים, חיפה, קריות, נהריה, כפר ורדים, רמת ישי וזכרון יעקב.

מרינדו

מרינדו צילום: רונן מלחן
מרינדו צילום: רונן מלחן

חוות צוק

במעדנייה והקצבייה בניצוחו של שף אסף שנער מציעים אוכל מוכן שמבוסס על מנות חג מסורתיות.

מה בתפריט: חזרת אדומה או לבנה (18-22 ש"ח), גפילטע פיש (14 ש"ח ליחידה), עוף צלוי בתנור במילוי אורז ופירות יבשים (95 ש"ח לק"ג) ועוד. בנוסף מציעה המעדנייה רכישת בשרים שצריך רק "להכניס לתנור" – תקבלו נתח בשר מתובל ומוכן לבישול שרק תצטרכו להכניס לתנור ולהוציא בזמן (יש לבצע הזמנה טלפונית עד ה-5.4).
אזורי חלוקה: תל אביב, גוש דן, השפלה והשרון.

חוות צוק

חוות צוק צילום: טל סיון ציפורין
חוות צוק צילום: טל סיון ציפורין

גרינברג ביסטרו

המסעדן צביקי עשת והשפים של גרינברג, יונתן רושפלד ואליאב גולדנברג, מציעים לפסח ספיישלים חגיגיים בצד המנות ומוצרי המעדנייה של המתחם (הכולל גם את גרקו והמתוקים של הג'לטריה). ניתן להזמין עד לתאריך 06/4 במשלוח עד הבית וכן במהלך כל חול המועד.

מה בתפריט: פילטע פיש סלמון ברוטב סלק (34 ש"ח ליחידה), כבד עוף קצוץ עם שומן טלה וביצים (74 ש"ח ל-500 גרם), פשטידת מצות יוונית של תפוחי אדמה, כרישה ופול ובצל ירוק (58 ש"ח), עוף שלם ממולא בביצים חומות, אורז ואריסה מתוקה (128 ש"ח לעוף שלם), דג בתנור ברוטב סקורדליה עם מגש ירוקים (88 ש"ח ל-2 יחידות), עוגת נמסיס שוקולד (140 ש"ח) ועוד.

אזורי חלוקה: תל אביב וגוש דן.

להזמנת משלוח מגרינברג ביסטרו

גרינברג צילום: גיל אבירם. סטיילינג: דיאנה לינדר
גרינברג צילום: גיל אבירם. סטיילינג: דיאנה לינדר

טשרניחובסקי 6

השף איל מרמלשטיין מציע תפריט חג בשרי, צמחוני וטבעוני בצד יינות פורטוגליים.

מה בתפריט: מרק עוף צח (48 ש"ח ל-4 מנות); קניידלעך (42 ש"ח ל-12 יחידות), גפילטע פיש (88 ₪ ל-6 יחידה); סלט תפוח אדמה רוסי (34 ש"ח ל-500 גרם); קציצות בקר ועוף עם כרשה ואפונה ברוטב עגבניות (47 ש"ח למנה); ביף בורגיניון עם ירקות שורש (67 ש"ח); צלי בקר בבישול ארוך (67 ש"ח); שוק אווז קונפי ברוטב פורט (60 ש"ח למנה) ועוד. 

אזור חלוקה: תל אביב וגוש גן + איסוף עצמי מהמסעדה.

טשרניחובסקי 6

טשרניחובסקי 6 צילום: דנה מאירזון
טשרניחובסקי 6 צילום: דנה מאירזון

יקב תשבי

מתחם היקב, הכולל גם מסעדה ומאפייה, מציע מגוון אפשרויות קולינריות לסדר פסח ביתי.

מה בתפריט: אוכל חלבי המותאם לשולחן החג כמו סלטים, דגים ותוספות (התפריט משתנה ויש להזמין מראש את המנות הרצויות). הקרניבורים יכולים להזמין מגוון בשרים שעושנו במעשנה במקום כמו בריסקט (250 ש"ח לק"ג), שפונדרה (270 ש"ח לק"ג) ועופות שלמים (90 ש"ח לק"ג). לקינוח מציע המקום עוגות, קינוחים, עוגיות ועוד.
אזורי חלוקה: זכרון יעקב, בנימינה, פרדס חנה כרכור, קיסריה.

יקב תשבי

תשבי צילום: אנטולי קמינסקי
תשבי צילום: אנטולי קמינסקי

מבושלת

חברת הקייטרינג "מבושלת" מציעה לקראת הפסח ערכת ארוחת חג שתתאים ל-5-7 סועדים.

מה בתפריט: הערכה כוללת 11 מנות, בהן: מרק ירקות וכופתאות עוף; פילה סלמון; פרגיות ממולאות; פשטידת תפו"א ופטריות ועוד.
אזורי חלוקה: מהקריות ועד באר שבע (829 ש"ח לערכה).

להזמנה

מבושלת צילום: דניאל לילה. סגנון: עמית פרבר
מבושלת צילום: דניאל לילה. סגנון: עמית פרבר

סנדר

בתפריט של מסעדת האוכל היהודי המזרח-אירופאי תמצאו מנות מסורתיות.

מה בתפריט: מרק עוף עם קניידלעך (37 ש"ח), דג ממולא (35 ש"ח ליחידה), קציצות גפילטע פיש (16 ש"ח לקציצה במשקל 60 גרם), מרק עם קניידלעך (37 ש"ח למנה; 6 ש"ח ליחידת קניידלע), מצות ממולאות (25 ש"ח), אסאדו עגל בתנור (70 ש"ח), שוק אווז ברוטב תפוזים (60 ש"ח ל-200 גרם) ועוד.

אזורי חלוקה: גוש דן והמרכז – מראשון לציון בדרום ועד הרצליה בצפון.

להזמנה

סנדר צילום: רן בירן
סנדר צילום: רן בירן

קיטון
המסעדה הוותיקה מציעה כבכל שנה תפריט כשר לפסח שמורכב ממנות מסורתיות.

מה בתפריט: צימעס (30 ש"ח ל-500 גרם), לשון עגל (62 ש"ח ל-200 גרם), מרק עוף צח (30 ש"ח ל-500 מ"ל) ועוד.

אזורי חלוקה: תל אביב, רמת גן וגבעתיים.

קיטון

קיטון צילום: אנטולי מיכאלו
קיטון צילום: אנטולי מיכאלו

פומו – POMO

המסעדת האיטלקית מרמת החייל מציעה מגוון מנות חגיגיות – ראשונות, עיקריות, תוספות, מסורתיות ועדכניות – של שף שחר ברנע.

מה בתפריט: מרק עוף עם קניידלעך (6 יחידות ב-24 ש"ח; 1 ליטר מרק ב-40 ש"ח), גפילטע פיש (6 יחידות ב-80 ש"ח), סלט ביצים עם שמלץ (35 ש"ח ל-500 גרם), כתף טלה צלויה כל הלילה בטאבון (490 ש"ח), עוף שלם בתפוזים (140 ש"ח), לברק שלם (125 ש"ח ל-400 גרם), פילה סלמון בקרסט פיסטוקים ועשבי תיבול (220 ש"ח ל-500 גרם ועוד.

אזורי חלוקה: תל אביב, רמת גן, גבעתיים, אזור השרון, רמת אפעל, סביון, קריית אונו, יהוד (הזמנות יתקבלו עד שישה ימים לפני ערב החג).

פומו

פומו צילום: אנטולי מיכאלו
פומו צילום: אנטולי מיכאלו

מיקה פודארט
שפית מיקה שמעונוב מציעה מנות צמחוניות וטבעונית לערב החג. 

מה בתפריט: סלט קינואה, עשבי תיבול ופירות יבשים (32 ש"ח), מרק קניידלך וירקות (32 ש"ח), פאי תפוחי אדמה במילוי של פטריות ועדשים שחורות (80 ש"ח – שתי מנות), תבשיל ארטישוק ואפונת גינה חמצמץ (68 ש"ח לליטר), אגס מבושל ביין לצד סורבה קוקוס (32 ש"ח) ועוד.

אזורי חלוקה: תל אביב וגוש דן.

להזמנה

מיקה פודארט צילום: ליאור חורש
מיקה פודארט צילום: ליאור חורש

אנסטסיה
בית הקפה הטבעוני מציע מנות חגיגיות לליל הסדר על טהרת הירקות. בנוסף ניתן להזמין גבינות וממרחים מן הצומח.

מה בתפריט: תבשיל חומוסים על אורז יסמין וציזיקי קשיו (165 ש"ח לליטר), אטריות כוסמת בקרם קשיו, צ'ילי ושמן שומשום עם קראמבל שקדים פיקנטי (125 ש"ח לליטר), תבשיל קארי כתום עם קרם קוקוס וקינואה לבנה (175 ש"ח לליטר), עוגת תמרים ושקדים עם מוס שוקולד קפה ומוס קוקוס (39 ש"ח) ועוד. 

אזורי חלוקה: תל אביב, רמת גן, גבעתיים, רמת השרון והוד השרון.

אנסטסיה

אנסטסיה צילום: אור קפלן
אנסטסיה צילום: אור קפלן

כרמים
מסעדת כרמים שבמושב סגולה מציעה תפריט משלוחים לחג שמורכב ברובו ממנות מסורתיות.

מה בתפריט: קציצות דגים ברוטב חריימה פיקנטי (75 ש"ח ל-500 גרם), נתח רוסטביף במרינדה מוכן לצלייה בתנור בקראסט של זרעי כוסברה ותימין (170 ש"ח לק"ג), סלט עדשים כפרי עם אווז מעושן (38 ש"ח) ועוד. 

אזורי חלוקה: דרום הארץ, עד רחובות.

כרמים

כרמים צילום: אנטולי מיכאלו
כרמים צילום: אנטולי מיכאלו

יאקימונו
המסעדה היפנית מציעה תפריט זוגי לערב החג הכולל 2 מנות פתיחה לבחירה, מנת ביניים לבחירה, שתי מנות עיקריות לבחירה וקינוח. בנוסף, ניתן להזמין מהמסעדה מבחר של דגים טריים, נקיים ומפולטים לפי משקל.

מה בתפריט: לפתיחה תוכלו להזמין למשל מיסו שירו (מחית פולי סויה, טופו, אצות ובצל ירוק) ומרק אודון עם כדורי עוף, אצות וירקות; למנת ביניים תוכלו להזמין סלט סשימי (דגים נאים על מצע אטריות וירקות), מבחר של סושי או פרוסות טונה מפולפלת וצרובה; בעיקריות מוצעות מנות כמו נתחי סלמון וירקות ברוטב בטייאקי ונתחי פרגית וירקות ברוטב באטייקי (330 ש"ח לארוחה זוגית).

אזורי חלוקה: כל הארץ (הזמנות יתקבלו עד ה-6.4).

יאקימונו

יאקימונו צילום: WOLT ישראל
יאקימונו צילום: WOLT ישראל

ארז ונטאלי גולקו
בני הזוג, שבשגרה עורכים סיורים קולינריים בוואדי ניסנס שבחיפה ומארחים ארוחות Eatwith בביתם, מציעים לחג קופסה מלאה בכל טוב עם מוצרים מהוואדי ומשלוחי מנות מהמטבח הפרטי שלהם.

מה בתפריט: מרק עוף צח עם ירקות (40 ש"ח לליטר), חצילים בתחמיץ (15 ש"ח לחצי ליטר), סינייה כרובית ( 40 ש"ח לזוג), תבשיל בשר עם יין אדום בבישול ארוך (65 ש"ח לליטר), עופות בתנור עם ירקות שורש (60 ש"ח לזוג) ועוד. 

אזורי חלוקה: חיפה.

להזמנות (עד ה-5.4): 052-3777955

תבשיל בקר של ארז ונטאלי גולקו צילום: ארז גולקו
תבשיל בקר של ארז ונטאלי גולקו צילום: ארז גולקו

שפית אורטל רוזנברג
השפית המצוינת של בר האוכל התל אביבי אמש מציעה לחג תפריט עשיר וחגיגי שיצא אליכם ממטבחה הפרטי.  

מה בתפריט: סלט סלקים צלויים ואגוזי מלך (24 ש"ח ל-250 גרם), אורז חגיגי עם שקדים קלויים, שמיר וזרשק (48 ש"ח ל-500 גרם), לביבות פראסה (54 ש"ח ל-6 יחידות), חריימה מוסר ים (148 ש"ח ל-4 מנות), ביף בורגיניון (145 ש"ח ל-2 מנות), פילה סלמון בשום, חרדל ודבש (220 ש"ח ל-4 מנות), טראפלס שוקולד מריר (65 ש"ח ל-12 יחידות) ועוד. 

אזורי חלוקה: תל אביב והסביבה.

להזמנות (עד ה-4.4): 052-7299555

אורז חגיגי וסלטים של אורטל רוזנברג צילום: אורטל רוזנברג
אורז חגיגי וסלטים של אורטל רוזנברג צילום: אורטל רוזנברג

זוני
הביסטרו הירושלמי מציע שתי אפשרויות לליל הסדר: הזמנת מנות מהתפריט, או הזמנת ארוחת סדר שלמה לפי כמות אנשים (ארוחה לשניים, ארבעה או שמונה). 

מה בתפריט: כבד קצוץ (18 ש"ח ל-100 גרם), טארט כרשה, גבינות ובצל לפסח (59 ש"ח), פילה דניס בנוסח מרוקאי חריף (129 ש"ח לארבע יחידות פילה), אוסובוקו טלה (69 ש"ח ליחידה), טארט שוקולד וקרמל מלוח לפסח (80 ש"ח) ועוד.

אזורי חלוקה: ירושלים והסביבה.

להזמנות: 02-6257776, 050-3624410

מאפים, לחמים וקינוחים

זינו גלוטריה

המאפייה, נטולת הגלוטן, בניצוחו של שף ערן זינו מציעה שלל מנות בצקיות, מאפים וקינוחים.

מה בתפריט: מאפים, לחמים, באגטים, לחמניות, פיצות, ניוקי, דיינישים ועוד.
אזורי חלוקה: רמת השרון, הרצליה, תל אביב, רמת גן וגבעתיים.

זינו גלוטריה

גלוטריה צילום: יורם אשהיים
גלוטריה צילום: יורם אשהיים

ביסקוטי

קונדיטוריית ביסקוטי מציעה לפסח מבחר עוגות, קינוחים אישיים וקישים ללא חשש קטניות.

מה בתפריט: עוגת גבינה ניו יורקית, עוגת פאדג' שוקולד, עוגות בחושות ועוד. בנוסף, מציעה הקונדיטוריה שני מארזי חג ובהם מבחר עוגות ועוגיות (98 ש"ח/ 166 ש"ח).
אזורי חלוקה: כל הארץ.

להזמנה

ביסקוטי צילום: בועז לביא
ביסקוטי צילום: בועז לביא

בליקמח

הפטיסרי שאופה בשגרה ללא גלוטן מציע שלל לפסח לחמים וקינוחים ברוח החג.

מה בתפריט: מגוון לחמים (מ-17 ש"ח), מאפים, עוגות בחושות כמו גזר ואגוזים, שוקולד ולוז ובננה וקוקוס (29 ש"ח) ועוד.
אזורי חלוקה: תל אביב, גבעתיים, רמת גן ובני ברק.

בליקמח

בליקמח צילום: גל קלדרון
בליקמח צילום: גל קלדרון

רולדין

רשת רולדין מציעה לחג מוצרים חלביים ופרווה.

מה בתפריט: עוגות חגיגיות כמו טריקולד (139 ש"ח), עוגות בחושות (מ-42 ש"ח), טארטים שונים (60 ש"ח) ומארז מקרונים בטעמים (48 ש"ח).
אזורי חלוקה: כל הארץ, תלוי בסניף.

לאתר הרשת

רולדין צילום: רונן מנגן
רולדין צילום: רונן מנגן

קונדיטורית שמו

שף-קונדיטור מיקי שמו משיק קולקציית קינוחים ומאפים כשרה לפסח.

מה בתפריט: מגוון עוגיות (38 ש"ח לקופסה), עוגות קרם (110 ש"ח), קישים מלוחים (65 ש"ח), לחמניות (5 ש"ח ליח') ועוד.
אזורי חלוקה: גוש דן, אזור השרון ואזורי חיפה והקריות.

לאתר הקונדיטוריה

קונדיטוריית שמו צילום: דניאל לילה
קונדיטוריית שמו צילום: דניאל לילה