מתכון

ברד פודינג עם בצל ירוק

מרץ 2019
1 דירוגים
ברד פודינג עם בצל ירוק של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן
ברד פודינג עם בצל ירוק של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן

שף ארז קומרובסקי מכין פודינג לחם עסיסי, טרי וריחני עם ניחוחות של בצל ירוק ותוספת גבינות

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

משרים את הלחם בחלב כ־15 דקות.

2

מחממים תנור ל־150 מעלות.

3

טורפים היטב שמנת, ביצים, מלח ופלפל ומוסיפים את הלחם המושרה (עם החלב). מוסיפים 50 גרם קוביות חמאה ואת הגבינות המגוררות.

4

משמנים קלות את התבנית ויוצקים את הבלילה.

5

אופים כ־40 דקות עד שהברד פודינג משחים. מפזרים מעל את יתרת קוביות החמאה.