מתכון

ברד פודינג עם בצל ירוק

שף ארז קומרובסקי מכין פודינג לחם עסיסי, טרי וריחני עם ניחוחות של בצל ירוק ותוספת גבינות

8,664 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2019
ברד פודינג עם בצל ירוק של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן
ברד פודינג עם בצל ירוק של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

משרים את הלחם בחלב כ־15 דקות.

2

מחממים תנור ל־150 מעלות.

3

טורפים היטב שמנת, ביצים, מלח ופלפל ומוסיפים את הלחם המושרה (עם החלב). מוסיפים 50 גרם קוביות חמאה ואת הגבינות המגוררות.

4

משמנים קלות את התבנית ויוצקים את הבלילה.

5

אופים כ־40 דקות עד שהברד פודינג משחים. מפזרים מעל את יתרת קוביות החמאה.