מתכון

ברד פודינג עם רוטב טופי

4 דירוגים
ברד פודינג עם רוטב טופי של שף-קונדיטור עמית ליברמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
ברד פודינג עם רוטב טופי של שף-קונדיטור עמית ליברמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

שף־קונדיטור עמית ליברמן אימץ את שילוב הטעמים והמרקמים למנת הברד פודינג הקלה להכנה והמענגת הזו

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לתערובת רויאל

לרוטב טופי

להגשה

לתערובת רויאל

לרוטב טופי

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים חלמונים עם סוכר ומחית וניל בקערה. מרתיחים חלב ושמנת בסיר ושופכים על תערובת החלמונים תוך כדי טריפה עד לקבלת תערובת אחידה.

2

מניחים את קוביות החלה בקערה. מוזגים את תערובת החלמונים על החלה ומשרים כשעה עד שהיא רטובה ורכה לגמרי (אפשר להשרותה עם התערובת במקרר לילה מראש).

3

מחממים תנור ל־160 מעלות ואופים את הברד פודינג כ־45 דקות עד שהוא זהוב.

4

מכינים רוטב טופי: שמים את הסוכר בסיר, מוסיפים מעט מים ומחממים תוך כדי ערבוב עד שהוא מתקרמל ומקבל צבע ענברי. במקביל מרתיחים שמנת. ברגע שהקרמל מוכן מוזגים את השמנת החמה לתוכו באיטיות ותוך כדי ערבוב. מסירים מהאש, מוסיפים מלח ומערבבים.

5

מוזגים את רוטב הטופי על הברד פודינג החמים.