מתכון

גרנולה ללא גלוטן בקלי קלות

גרנולה ללא גלוטן של רינת תשובה. צילום: מרב סריג
גרנולה ללא גלוטן של רינת תשובה. צילום: מרב סריג

טבעונית, ללא גלוטן, קלה להכנה וטעימה בטירוף - את הגרנולה הזאת לא תוכלו להפסיק לאכול

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-170 מעלות.

2

מערבבים את כל המרכיבים (למעט החמוציות) בקערת ערבוב, משטחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה (בשכבה אחת, לא עבה מדי) ואופים כ-30 דקות עד להזהבה. מערבבים את הגרנולה לפחות 3 פעמים במהלך האפייה. מוציאים מהתנור, מוסיפים את החמוציות ומערבבים. מצננים לגמרי ומעבירים לצנצנות אטומות.