מתכון

טאקו שרימפס אצ׳יוטה ופלאטנו מטוגנת

יוני 2019
1 דירוגים
טאקו שרימפס אצ׳יוטה, שפית רימה אולברה. צילום: רן בירן
טאקו שרימפס אצ׳יוטה, שפית רימה אולברה. צילום: רן בירן

מרינדת אצ'יוטה מעניקה לשרימפס צבע וטעם יחודיים, הפלאטנו - בננה גדולה לבישול, מוסיפה פריכות ומתיקות עדינה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

קולפים את הפלאטנו וחותכים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ, מלהיטים את הפלנצ'ה או מחבת ברזל בעלת תחתית עבה, מוסיפים כף שמן קנולה וצורביםאת הפלאטנו משני הצדדים עד שהן משחימות. שומרים בצד. מניחים שתי טורטיות על הצלחת, מעליהן פלאטנו, רוטב סרג׳יו, שרימפסים וקרם פרש.

2

מוסיפים למחבת 2 כפות שמן, שולים את השרימפס מהמרינדה ומקפיצים אותם דקה או שתיים מעל אש גבוהה עד שהם הופכים אטומים.

3

מניחים 2 טורטיות בכל צלחת (2 צלחות), מניחים מעליהן פלאטנו, רוטב סרג׳יו, שרימפסים וקרם פרש. מקפלים ואוכלים.  

טורטיות תירס ביתיות

סלסת סרג'יו

מרינדת אצ'יוטה