החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
אופן ההכנה
1
מקלפים את הבטטות, מכניסים לסיר, מוסיפים מים כדי כיסוי ומבשלים עד לריכוך. מצננים, מועכים למחית ומכניסים לקערה.
2
מקלפים את הקישואים, מגררים וסוחטים אותם, ומוסיפים לקערה.
לרוטב
3
מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב.
לעיסה
4
מוסיפים את הרוטב לקערת הירקות, מערבבים ולשים עד לקבלת תערובת אחידה. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים עיגולים מהעיסה בעזרת כף.
לאפייה
5
אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-25 דקות.
להגשה
6
מומלץ להגיש לצד ירקות טריים כמו פרוסות פלפלים בצבעים שונים.