מתכון

לביבות בטטה וקישואים בשמנת חמוצה

דצמבר 2018
3 דירוגים
לביבות בטטה וקישואים בשמנת חמוצה של חגית רוקח. צילום: רמי זרנגר
לביבות בטטה וקישואים בשמנת חמוצה של חגית רוקח. צילום: רמי זרנגר

לביבות בטטה בריאות וטעימות שתוכלו להגיש לילדים לארוחת צהריים לצד שמנת חמוצה וירקות טריים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מקלפים את הבטטות, מכניסים לסיר, מוסיפים מים כדי כיסוי ומבשלים עד לריכוך. מצננים, מועכים למחית ומכניסים לקערה.

2

מקלפים את הקישואים, מגררים וסוחטים אותם, ומוסיפים לקערה.

לרוטב

3

מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב.

לעיסה

4

מוסיפים את הרוטב לקערת הירקות, מערבבים ולשים עד לקבלת תערובת אחידה. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים עיגולים מהעיסה בעזרת כף.

לאפייה

5

אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-25 דקות.

להגשה

6

מומלץ להגיש לצד ירקות טריים כמו פרוסות פלפלים בצבעים שונים.