ללא גלוטן

לחם טחינה וגרעינים

דצמבר 2018
2 דירוגים
לחם טחינה וגרעינים של ליאור משיח. צילום: אמיר מנחם; זטיילינג: ענת לבל
לחם טחינה וגרעינים של ליאור משיח. צילום: אמיר מנחם; זטיילינג: ענת לבל

לחם הפלא הזה מבוסס על טחינה, דבש, ביצים וזרעים, כאשר הסודה לשתייה מפעילה את קסמיה והופכת את הבלילה ללחם

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבלים טחינה, דבש, ביצים ומלח במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים סודה לשתייה, זרעי חמנייה, אגוזי מלך, זרעי הפשתן ושני סוגי השומשום ומערבבים עד לפיזור אחיד.

2

מחממים תנור ל־180 מעלות. משמנים היטב תבנית ויוצקים לתוכה את התערובת. אופים כ־30 דקות עד שהלחם משחים. מוציאים מהתנור, מחלצים מיד את הלחם מהתבנית ומניחים על רשת צינון.