מתכון

מגש פירות עם שייק אבטיח

אוגוסט 2019
3 דירוגים
מגש פירות עם שייק אבטיח של שון בן דור ("קליפסו"). צילום: דניאל לילה
מגש פירות עם שייק אבטיח של שון בן דור ("קליפסו"). צילום: דניאל לילה

מגש פירות טריים על מצע קרח גרוס לצד שייק אבטיח מתובל וקפוא

גיוון: מוסיפים לשייק בוסט אלכוהולי — רגע לפני ההגשה מוזגים לכל כוס שוט של וודקה, ערק או קמפרי.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לשייק אבטיח

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים שייק אבטיח

1

טוחנים במעבד מזון את תכולת האבטיח, מוסיפים את שאר מרכיבי השייק וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד. מעבירים את השייק לתבנית רחבה ושטוחה ומניחים במקפיא עד שהתערובת מתייצבת (ועוד לא קופאת לגמרי).

2

מוציאים את התבנית מהמקפיא ומגרדים את התערובת בעזרת כף או מזלג לכוסות כך שמתקבל מרקם של ברד.

מגישים

3

חותכים את הפירות הגדולים (אבטיח, מלון, מנגו) לקוביות בינוניות. מסדרים את כל הפירות על קרח בצלחת הגשה גדולה ומגישים לצד השייק.