מתכון

מסבחה צ'ולנט

מסבחה צ'ולנט של לייזה פאנלים. צילום: לייזה פאנלים
מסבחה צ'ולנט של לייזה פאנלים. צילום: לייזה פאנלים

נשאר לכם קצת חמין משבת? הופכים את השאריות למסבחה כיפית

כך תבזבזו פחות מזון במטבח ותנצלו נכון את השאריות

מה מכינים עם פירה?

מה מכינים עם לחם ישן?

 

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים שאריות שעועית וחומוס מהחמין בסיר, מוסיפים חצי כוס מים, מבשלים על להבה בינונית כמה דקות ונותנים לקטניות להפריש עוד קצת עמילן.

2

מסירים מהאש, מעבירים לקערה ומוסיפים טחינה דלילה. אוכלים עם סחוג ירוק, ביצה ותפוח אדמה חומים מהחמין (אם נשאר), חציל מטוגן (אם יש) פטרוזיליה קצוצה רעננה ומיץ לימון.