ורניקי של שפית שפית סבינה ולדמן, מתוך "על החיים ועל האוכל" מאת עדי שילון | צילום: יוסף סוויד ורניקי מאת סבינה ולדמן כשעה וחצי + קירור קל כשר צמחוני ורניקי, כיסונים רכים־רכים, מלאים תפוחי אדמה ועטופים בחמאה ובצל מטוגן למתכון המלא
קציצות סלמון ופסטו. צילום: דניאל לילה. סגנון: אוריה גבע קציצות סלמון ופסטו מאת מיכל מוזס 20 דקות + קירור קל כשר דגים עם התיבול הנכון, שאריות סלמון שיש בבית הופכות לקציצות זריזות שילדים אוהבים למתכון המלא
עוגת תפוחי אדמה ותות עץ של מיכל חביביאן | צילום: שני בריל עוגת תפוחי אדמה ותות עץ מאת מיכל חביביאן שעה ורבע קל כשר עוגות כל מה שטוב בפירה - רק בפורמט של עוגה, עם מתיקות רכה ונימוחה וקיק חמצמץ ופירותי בזכות תותי עץ למתכון המלא
שאריות. דימוי: shutterstock זה מה שנשאר מאת רינת צדוק, עז תלם, רותם ליברזון, לייזה פאנלים (חגית ביליה) ויונית נפתלי קו-אל חוכמת מטבח - טיפים ומדריכים בישול ירקות קליפות תפוז הופכות לחומץ, שאריות של צ'ולנט למסבחה ופירה של אתמול לפשטידה של מחר. כך תבזבזו פחות מזון במטבח לכתבה המלאה
שניצל מלכה של אייל שני. צילום: אנטולי מיכאלו כך המציא אייל שני את שניצל מלכה מאת שף אייל שני אייל שני מתכוני מסעדות אנשי האוכל כשאיל שני ממציא מנה הוא נוגע בשמיים ובארץ, מזווג זיווגים ובורא חיות פרא. שני בטור אישי שנותן הצצה לתהליך היצירה לכתבה המלאה
שניצל של אייל שני (צילום: אנטולי מיכאלו) שניצל מלכה – שניצל ממולא בפירה של אייל שני מאת שף אייל שני 1/2 שעה למתקדמים כשר אייל שני שניצל זהוב ופריך עם לב רך. חיתוך מיוחד מאפשר לשטח את חזה העוף ליריעות דקות ורחבות, מטמינים ביניהן פירה ומטגנים למתכון המלא
קרוקט תפוח אדמה שף: יוגב ירוס צילום: דן לב, סטיילינג: גיא כהן קרוקט תפוח אדמה מאת שף יוגב ירוס 45 דקות קל כשר צמחוני את הקרוקטים האלה אפשר להכין מפירה שנשאר מארוחת הערב או להוסיף גבינות קשות סלמון מעושן, ברוקולי חלוט וקצוץ ועוד למתכון המלא
דונאטס בסוכר וקינמון של רות אוליבר. צילום: דניה ויינר, סגנון: דיאנה לינדר דונאטס מצופות סוכר וקינמון מאת רות אוליבר 2:40 שעות קל כשר אוכל אמריקאי 11 דירוגים מה קרה כשהסופגנייה האמריקאית, פגשה את העוואמה הלבנונית? הבצק הפך קליל יותר, המרקם פריך יותר וגם הטעם השתבח למתכון המלא
קרוקטים עם בייקון, בצל ותימין של אמיר קרונברג. צילום: דניאל לילה קרוקטים עם בייקון, בצל ותימין מאת אמיר קרונברג שעה ו-40 דקות קל לא כשר בייקון 1 דירוגים נשנוש מעולה עם אלכוהול או חלק מארוחת מזטים קלילה למתכון המלא
מיט-לוף שבדי (הפירה כבר בפנים) של אמיר קרונברג. צילום: דניאל לילה מיט-לוף שבדי (הפירה כבר בפנים) מאת אמיר קרונברג שעתיים ורבע קל לא כשר בשר 2 דירוגים עוטפים את הבשר בפירה חמאתי ומאחדים בין הבשר לתוספת למתכון המלא
חביתומא - פריטטה עם פירה, שום ועשבי תיבול של תומר ניב. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר חביתומא – פריטטה עם פירה, שום ועשבי תיבול מאת תומר ניב כשעתיים ורבע קל כשר ביצים 9 דירוגים זו לא סתם חביתה: זו פריטטה עם מרקם אוורירי מפנק וטעמי שום וזעתר שיכולה לעמוד במרכז שולחן הבראנץ' למתכון המלא
ניוקי אלה סורנטינה. צילום: shutterstock ניוקי אלה סורנטינה – ניוקי ברוטב עגבניות מאת רומי נדלר שעה ו-10 דקות קל כשר אוכל איטלקי 2 דירוגים מתכון שמגיע מסורנטו, העיר שנמצאת בחוף אמלפי דרומית לנאפולי, והוא חוגג את העגבניות והמוצרלה הנהדרות של האזור למתכון המלא
קרוקטים עם בייקון של אמיר קרונברג. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר קרוקטים עם בייקון מאת אמיר קרונברג כשעה קל לא כשר בייקון 2 דירוגים הם פריכים מבחוץ, נימוחים בפנים ויש להם טעמים נהדרים של בייקון ותימין למתכון המלא
לביבות תפוחי אדמה ממולאות עוף - בָּנָטָאז' - של שושנה כהן לברן, מתוך הספר יא אמנה. צילום: יסמין ואריה, סגנון: שרון בן צבי ואילנית כהן פרידמן לביבות תפוחי אדמה ממולאות עוף – בָּנָטָאז' מאת שושנה כהן-לברן כשעה וחצי קל כשר קציצות 9 דירוגים זהו מאכל כשר לפסח, מכיוון שאפשר להחליף את הקמח בקמח מצה בלי שהטעם ייפגע והוא משביע בזכות תפוחי האדמה למתכון המלא
פאי רועים עם ראגו ופולנטה. צילום: shutterstock פאי רועים עם ראגו ופולנטה מאת חני בורובסקי 35 דקות הכנה + 25 דקות אפייה קל לא כשר פאי רועים 3 דירוגים פולנטה יודעת לספוג רוטב לא פחות טוב מפירה, ובמהלך האפייה היא מקבלת קראסט בלי לאבד את לבה הרך למתכון המלא
בורקס תפוחי אדמה ופטריות של שף־קונדיטור תומר כבירי. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שרון בן אהרון בורקס תפוחי אדמה ופטריות מאת תומר כבירי שעה וחצי קל כשר צמחוני 3 דירוגים זו גרסה צמחונית לבורקס רוסי. במקור (המגיע מבוכרה) מוסיפים למילוי גם בשר כבש וצנוברים למתכון המלא
פאי רועים של רינת צדוק. צילום: דניאל לילה פאי רועים מאת רינת צדוק שעתיים קל כשר טבעוני 4 דירוגים הייחודיות של הפאי נעוצה בחומרי הגלם. קנו תפוחי אדמה איכותיים, שהאדמה הלחה עדיין עליהם למתכון המלא
מוסר ים על ניוקי של שף שמוליק בן חמו. צילום וסטיילינג: אנטולי מיכאלו מוסר ים על ניוקי מאת שמוליק בן חמו שעה קל כשר דגים 3 דירוגים תמיד רציתם לדעת איך להכין ניוקי רך בבית? המתכון הזה בדיוק בשבילכם למתכון המלא
מסלה דוסה- קרפ מהמטבח הדרומי בהודו של נורית הרץ ואיתי אפרת. צילום: רמי זרנגר מסאלה דוסה: קרפ מהמטבח הדרומי מאת נורית הרץ ואיתי אפרת לילה+ 8 שעות השריה למתקדמים כשר אורז 1 דירוגים משרים את המרכיבים למשך לילה, מתסיסים 8 שעות ועדיף יום מראש למתכון המלא
לביבות תפוחי אדמה וגזר אפויות של שפית אמבר רוגע. צילום: שי בן אפרים לביבות תפוחי אדמה וגזר אפויות מאת שפית אמבר רוגע שעה קל כשר טבעוני 12 דירוגים במתכון זה המרכיבים הופכים את הלביבות לחטיף מתאים לנשנוש גם למי שמנסים להימנע מעלייה במשקל למתכון המלא
קרוקטים של שף עינב אזגורי. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: דלית רוסו קרוקט תפוחי אדמה וגבינות מאת שף עינב אזגורי 40 דקות קל כשר צמחוני 9 דירוגים הגרסה הצרפתית והמלהיבה ללביבות: קרוקט, כופתאות פריכות בטיגון עמוק, מתפוחי אדמה וגבינות למתכון המלא
ניוקי ברוטב עגבניות עם קרעי מוצרלה של מיכל לוי. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: ענת לבל; כלים: TUSCAN WOMAN STONEWARE - COLLECTION BY Nonna Peppy ניוקי ברוטב עגבניות עם קרעי מוצרלה מאת שפית מיכל לוי 1 שעה קל כשר פסטה 2 דירוגים ניוקי מוצלח במיוחד ברוטב שכולם יאהבו - מבוגרים וילדים למתכון המלא
לביבות תפוחי אדמה וכרובית. צילום: דניאל לילה לביבות תפוחי אדמה וכרובית מאת אורלי פלאי ברונשטיין 20 דקות קל כשר תפוחי אדמה 6 דירוגים לביבות במרקם אוורירי, בזכות הקצפת החלבונים והשידוך בין מרקם תפוחי האדמה (הדחוס) לכרובית (האוורירית) למתכון המלא
שטרודל תפוחי אדמה. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו שטרודל תפוחי אדמה ומוצרלה מאת אורלי פלאי ברונשטיין שעתיים למתקדמים כשר אפייה הפירה הוא כוכב המאפה, ולכן חשוב שיהיה טעים במיוחד. בורקס תפוחי אדמה למתקדמים למתכון המלא
מאפה צ’ילי נון-קרנה עם שמנת חמוצה, גבינה ובצל ירוק. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע מאפה צ’ילי נון-קרנה עם שמנת חמוצה, גבינה ובצל ירוק מאת אורלי פלאי ברונשטיין שעה וחצי קל כשר פשטידות 3 דירוגים פירה מתפוחי אדמה, שעועית, עגבניות וגבינה - מה יש לא לאהוב? מי שלא יכול בלי, מוזמן להוסיף בשר טחון למתכון המלא
ניוקי ברוטב שמנת וגורגונזולה. צילום: ריאן | סגנון: רותם ניר ניוקי ברוטב שמנת וגורגונזולה מאת רוני בלפר ומוטי סופר 1 שעה קל כשר אוכל איטלקי מה יש בה בפסטה, שהיא כל כך טעימה ונחשקת בשלל רטבים וטעמים? היא ללא ספק אחד המאכלים הכי מנחמים למתכון המלא
פיצה עם רוטב עגבניות. צילום: Shutterstock בצק בסיסי לפיצה שאופים מראש מאת מנה שטרום 3 שעות קל כשר פיצה 2 דירוגים זה אולי לא המתכון הזריז ביותר, אבל הוא מבטיח פיצה ביתית מופלאה. וגם: רוטב העגבניות האולטימטיבי למתכון המלא
פּוֹם דוּשֶס (Pomme Duchesse). צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע פּוֹם דוּשֶס (Pomme Duchesse) מאת רות אוליבר 1 שעה קל כשר תפוחי אדמה 2 דירוגים פירה תפוחי אדמה עשיר בחלמונים ובחמאה, שנאפה בתנור להשחמה למתכון המלא
גומבוצים (כופתאות שזיפים). צילום: מיכל לנרט גומבוצים (כופתאות שזיפים) מאת דודי שיק 1:30 שעות קל כשר תפוחי אדמה 5 דירוגים כשמגיע חורף - זה הזמן הגומבוץ למתכון המלא