החומרים טבלת מידות ומשקלות
לכופתאות
למרק
אופן ההכנה
1
מכסים בורגול במים חמים ומשרים כחצי שעה. מסננים מהנוזלים, מוסיפים קמח ותבלינים ומערבבים. מוסיפים מעט מים, תוך כדי ערבוב, רק עד שמתקבלת תערובת מעט דביקה.
2
מכינים מהתערובת כדורי בצק קטנים ושומרים בצד.
3
מניחים עדשים בסיר עם שפע מים ומביאים לרתיחה.
4
במקביל מחממים שמן במחבת ומטגנים בצל להשחמה.
5
מוסיפים את הבצל המטוגן וכדורי הבורגול לסיר עם העדשים ומבשלים את המרק כ-40 דקות עד שהעדשים מתרככות.