מתכון

מרק עוף ובוטנים אסייתי

אוקטובר 2020
מרק עוף ובוטנים של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
מרק עוף ובוטנים של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

מרק מנחם ועשיר, המבוסס על מרק עוף מתובל בחמאת בוטנים, ליים וקארי אדום

מגישים עם רצועות של ירקות חיים, שמתרככים מעט מהמגע עם חום המרק.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מביאים לרתיחה מרק עוף עם תבלינים, ליים, חמאת בוטנים וקארי. מערבבים ואם נדמה שהמרקם "שבור", מערבלים בעזרת מוט ריסוק עד שנוצר מרק חלק וקטיפתי.

2

בינתיים צולים חזה עוף במחבת פסים לוהטת עם שמן כ-6-4 דקות מכל צד. מכסים ומניחים לצינון למשך 10 דקות. פורסים דק.

מגישים

3

מניחים בכל קערית 3 פרוסות חזה עוף צלוי, נבטים, גזר ובצל ירוק. יוצקים מעל מרק רותח ומקשטים בכוסברה.