מתכון

מרק עוף עם קארי אדום

נובמבר 2017
1 דירוגים
צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

חורפי, פיקנטי וארומטי: מרק עוף תאילנדי עם מחית קארי אדום. והבונוס? קריספי נודלס שמוסיפים פריכות ממכרת

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה:

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים סיר רחב או מחבת עמוקה (סוטאז') עם שמן, מוסיפים קארי ומערבבים עד שהמחית מתרככת מעט. מוסיפים קרם קוקוס, ציר עוף ונאם פלא ומביאים לרתיחה.

2

מוסיפים נתחי פרגיות ומביאים שוב לרתיחה. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 15 דקות עד שהנתחים עשויים והטעמים מתחברים.

3

מורידים מהכיריים, מוסיפים ירקות ונבטים ומערבבים.

4

מתבלים במלח, פלפל וסוכר ומגישים עם אטריות מבושלות (ואם רוצים גם אטריות מטוגנות - המתכון בהמשך).

איך מכינים קריספי נודלס?

מחממים במחבת שמן לטיגון עמוק. מגלגלים חופן אטריות מבושלות על מזלג וטובלים בזהירות בשמן. מטגנים עד הזהבה, הופכים ומטגנים גם מהצד השני. חבילות הנודלס נשמרות די טוב במקרר עד 3 ימים כשהן בכלי אטום.