החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מחממים שמן בסיר. מוסיפים גזר, בטטה, דלעת וסוכר, ומזגגים כ-15 דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים ג’ינג’ר, למון גראס וקארי ומערבבים עוד 2 דקות.
2
מוסיפים ציר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כחצי שעה או עד שהירקות מתרככים.
3
טוחנים את המרק למחית, מוסיפים חלב קוקוס תוך כדי ערבוב ומחזירים לסף רתיחה. טועמים, מתקנים תיבול ומכבים את האש.
4
מגישים עם מעט פקאנים מסוכרים קצוצים.