מתכון

סאמר רול של ירוקים

יוני 2020
סאמר רול של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם, סטיילינג: גיא כהן
סאמר רול של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם, סטיילינג: גיא כהן

את הרול הזה אני מגלגלת ואז חותכת כך שכל הלב שלו חשוף והוא נראה כמו ציור שמכיל את כל הצבעים של הקיץ

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

קוטמים כ-1/2 ס”מ מתחתית כל אספרגוס וחוצים אותו לשניים. מביאים שפע מי מלח לרתיחה וחולטים אספרגוס 3 דקות.

2

מרטיבים דף אורז כדקה במים קרים ומניחים על משטח עבודה משומן במעט שמן שומשום. מניחים במרכז הדף זה לצד זה ובצפיפות אספרגוס, מלפפון, פלפל, עלי תרד, בצל ירוק, כוסברה ונענע. מהדקים את דף האורז משני הצדדים ואז מגלגלים אותו במהודק מעל ירקות כך שנוצר גליל. חותכים כל רול באמצע כך שמתקבלים שני רולים פתוחים.

3

מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומגישים את הרולים הפתוחים לצד הרוטב.