מתכון

סלט שורש סלרי, שום ירוק ודבש

מרץ 2020
1 דירוגים
סלט שורש סלרי, שום ירוק ודבש של ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן
סלט שורש סלרי, שום ירוק ודבש של ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן

שורש הסלרי הצרוב הוא אחד מהירקות הזנוחים ביותר שיש לנו

באירופה ראשי הסלרי מגיעים לגדלי ענק ומשתמשים בהם בדרכים רבות. כשמחברים אותו עם שום ירוק, פרחי חרדל ודבש – יש לכם טעם של אביב, אופטימיות לשמה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־250 מעלות. קוטמים את החלק העליון של שורשי הסלרי (החיבור בין השורש לגבעולים), מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה וצולים שעה ורבע (תלוי בגודל שלהם, עד ריכוך).

2

מוציאים מהתנור, מצננים מעט וקולפים. פורסים לשמיניות ומעבירים לכלי הגשה. מפזרים מעל את יתר החומרים ומגישים.