באירופה ראשי הסלרי מגיעים לגדלי ענק ומשתמשים בהם בדרכים רבות. כשמחברים אותו עם שום ירוק, פרחי חרדל ודבש – יש לכם טעם של אביב, אופטימיות לשמה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־250 מעלות. קוטמים את החלק העליון של שורשי הסלרי (החיבור בין השורש לגבעולים), מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה וצולים שעה ורבע (תלוי בגודל שלהם, עד ריכוך).
2
מוציאים מהתנור, מצננים מעט וקולפים. פורסים לשמיניות ומעבירים לכלי הגשה. מפזרים מעל את יתר החומרים ומגישים.