מתכון

סלמון בקראסט שקדים

דצמבר 2015
2 דירוגים
סלמון בקראסט שקדים. צילום: עודד מרום | סגנון: עמית פרבר
סלמון בקראסט שקדים. צילום: עודד מרום | סגנון: עמית פרבר

מתכון מנצח לסלמון בתנור עם זיגוג של חרדל-סויה ומייפל, הדואג לכך שהשקדים יידבקו היטב לדג

המתיקות הטבעית העדינה של השקדים מזנקת החוצה כשמצמידים להם את בני הזוג הנכונים (ובמיוחד אחרי אפייה קצרה בתנור), במקרה הזה: סלמון טרי וזיגוג של חרדל-סויה ומייפל, הדואג לכך שהשקדים יידבקו היטב לדג. גיוון: במקום סירופ מייפל ניתן להשתמש בסילאן טבעי (ללא סוכר).

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לשימון:

לזיגוג חרדל-סויה -מייפל:

לקראסט:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה משומן קלות.

2

מערבבים את חומרי הזיגוג.

3

מניחים נתחי סלמון בתבנית ומברישים בזיגוג.

4

מערבבים את חומרי הקראסט ומניחים על הנתחים.

5

אופים 10 דקות לנתח דק יחסית ו-13 דקות לנתח עבה יותר.