מתכון

עוגת זברה סמיפרדו קפה ועוגיות לוטוס

יוני 2019
1 דירוגים
עוגת זברה סמיפרדו לוטוס. צילום: חגית גורן | סגנון: טליה אסיף
עוגת זברה סמיפרדו לוטוס. צילום: חגית גורן | סגנון: טליה אסיף

חלק מהקסם של הקפה הוא מרירות, ולכן הפחתתי סוכר. עוגיות הלוטוס, בנות לוויה קבועות לקפה, מספקות עוד מתיקות

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מקציפים 4 חלבונים במיקסר 5-3 דקות לקצף יציב אך לא נוקשה מדי.

2

בקערה נפרדת מקציפים שמנת מתוקה כ-3 דקות לקצפת יציבה.

3

בקערה שלישית מקציפים 4 חלמונים עם סוכר 4-3 דקות לקרם בהיר ואוורירי. מוסיפים אספרסו וליקר (לא חובה) ומערבבים.

4

מוסיפים לתערובת החלמונים את קצף החלבונים בתנועות קיפול עדינות. מוסיפים גם את הקצפת בתנועות קיפול עדינות.

5

מרפדים תבנית בנייר אפייה או בניילון נצמד, יוצקים לתוכה את התערובת ומשטחים. משקעים עוגיות לוטוס בתוך הסמיפרדו ב-4 טורים מקבילים לאורך התבנית. בכל טור צריכות להיות 4 עוגיות (בסך הכל 12), מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל-12 שעות.