החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקישוט
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבניות.
2
מערבלים חמאה ומחצית מהסוכר (3/4 כוס) בקערת מיקסר עם וו גיטרה כ-2 דקות במהירות בינונית עד לקבלת תערובת קרמית. מוסיפים חלמונים אחד-אחד, עד שהם נבלעים בתערובת.
3
מקציפים חלבונים ותמצית וניל עם שאר הסוכר (3/4 כוס) בקערת מיקסר כ-5 דקות עד לקבלת קצף יציב.
4
מקפלים את קצף החלבונים לתערובת החמאה, מקפלים פנימה קמח מצה, אבקת אפייה, שוקולד מגורר ופרג ולבסוף את האגסים עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים לתבנית ומחליקים.
5
אופים כ-35 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
6
מאחסנים כ 4 ימים בכלי אטום מחוץ למקרר.