מתכון

עוגת שוקוצ'יפס ופיסטוק

פברואר 2016
2 דירוגים
עוגת שוקוצ'יפס ופיסטוק
עוגת שוקוצ'יפס ופיסטוק

עוגה בחושה בטעם פיסטוק עשיר. אפשר להחליף את הפיסטוק באגוזי לוז קלויים

עוגה בחושה בטעם פיסטוק עשיר. אפשר להחליף את הפיסטוק באגוזי לוז קלויים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-160 מעלות.

2

מקציפים ביצים וחלמונים עם 80 גרם (1/2 כוס פחות 2 כפות) סוכר לקצף יציב. מוסיפים את החומרים היבשים ושוקוצ'יפס ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.

3

מקציפים חלבונים עם 30 גרם סוכר לקצף יציב, ומוסיפים למסה הקודמת בקיפול עדין. מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים היטב.

4

יוצקים לתבנית ואופים כ-40 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.