מתכון

עיג'ה-פיצה

דצמבר 2015
1 דירוגים
עיג'ה פיצה של שי לי ליפא. צילום דניאל לילה, סגנון: אוריה גבע
עיג'ה פיצה של שי לי ליפא. צילום דניאל לילה, סגנון: אוריה גבע

מטגנים בבוקר במחבת ענקית, חותכים למשולשים ומגישים על קרטונים ממש כמו פיצה

חביתת ירק מועשרת בבשר, שהיא ארוחה שלמה. היתרון שלה הוא בכך שהיא טעימה גם כמה שעות אחרי הטיגון ובטמפרטורת החדר. מטגנים בבוקר במחבת ענקית, חותכים למשולשים ומגישים על קרטונים ממש כמו פיצה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לטיגון:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מוציאים את הבשר הטחון מהמקרר כ-20 דקות לפני ההכנה.

2

טורפים ביצים בקערה. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.

3

משמנים מחבת גדולה עם ציפוי מונע הידבקות ומחממים על להבה בינונית. יוצקים את התערובת ומטגנים כ-5 דקות עד ששולי העיג'ה מתייצבים.

4

מכסים את המחבת בצלחת גדולה והופכים עליה את העיג'ה. מחזירים את העיג'ה למחבת כשצידה הלא מטוגן כלפי מטה ומטגנים 4-3 דקות.