מתכון

פיצה מטורטייה

פברואר 2020
3 דירוגים
פיצה מטורטייה של רות אוליבר | צילום: דן לב | סגנון: טליה אסיף
פיצה מטורטייה של רות אוליבר | צילום: דן לב | סגנון: טליה אסיף

היתרון הגדול: לא צריך תנור, ואפשר גם להכין בתנאי שטח. הניחו לילדים לסדר את התוספות בעצמם

מה עוד שמים על הפיצה? פטריות, בצל מטוגן, פלפל חריף ואננס, סלמי, אנשובי או טונה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מניחים טורטייה על משטח עבודה, מורחים כף או שתיים רוטב פיצה ומפזרים מוצרלה, זיתים, בזיליקום, עגבניות וצ’דר.

2

מחממים מחבת עם ציפוי מונע הידבקות או משמנים מחבת רגילה ומניחים בה את הפיצה.

3

קולים 4 דקות או עד שהגבינה מבעבעת. מעבירים לצלחת ומגישים מייד.