מתכון

פסטו שקדים ושום ירוק

מרץ 2019
2 דירוגים
פסטו שקדים ושום ירוק של רינת צדוק. צילום: שני בריל
פסטו שקדים ושום ירוק של רינת צדוק. צילום: שני בריל

בממרח הזה יש שילוב מושלם בין החריפות של השום הצעיר לקרנצ'יות והמתקתקות של השקד

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לממרח שום

לממרח שקדים

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לממרח שום

1

שוטפים ומנקים את גבעולי השום וחותכים אותם גס. מעבדים במעבד מזון את גבעולי השום עם שמן זית ומלח עד לקבלת מחית אחידה. מאחסנים בצנצנת מעוקרת במקרר.

לממרח שקדים

2

טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר 2־3 דקות עד לקבלת מרקם אחיד. מאחסנים בצנצנת מעוקרת במקרר.

3

מערבבים 100 גרם ממרח שקדים ו-2 כפות ממרח שום ירוק עד לקבלת ממרח אחיד.