מתכון

פסטו שקדים ושום ירוק

בממרח הזה יש שילוב מושלם בין החריפות של השום הצעיר לקרנצ'יות והמתקתקות של השקד

7,175 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2019
פסטו שקדים ושום ירוק של רינת צדוק. צילום: שני בריל
פסטו שקדים ושום ירוק של רינת צדוק. צילום: שני בריל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לממרח שום

לממרח שקדים

אופן ההכנה

לממרח שום

1

שוטפים ומנקים את גבעולי השום וחותכים אותם גס. מעבדים במעבד מזון את גבעולי השום עם שמן זית ומלח עד לקבלת מחית אחידה. מאחסנים בצנצנת מעוקרת במקרר.

לממרח שקדים

2

טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר 2־3 דקות עד לקבלת מרקם אחיד. מאחסנים בצנצנת מעוקרת במקרר.

3

מערבבים 100 גרם ממרח שקדים ו-2 כפות ממרח שום ירוק עד לקבלת ממרח אחיד.