מתכון

קולסלואו מהסרטים

2 דירוגים
קולסלואו מהסרטים של קובי בנדלק ועופר אלמליח. צילום: דן פרץ. סטיילינג: עמית פרבר
קולסלואו מהסרטים של קובי בנדלק ועופר אלמליח. צילום: דן פרץ. סטיילינג: עמית פרבר

המרכיבים העיקריים - גזר וכרוב - נשארו, אבל הוספנו להם קצח, מיץ תפוזים והרבה פלפל שחור. את מקום המיונז תופס איולי שום

אנחנו מעדיפים לקצוץ את הכרוב והגזר בסכין ולא במעבד מזון, מכיוון שכך הם שומרים על המרקם שלהם ויש פחות סכנה שהם יהפכו למחית.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לאיולי שום

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים איולי שום

1

מעבדים במעבד מזון שום , חלמונים, חרדל, חומץ בן יין לבן, מלח, פלפל שחור גרוס ופלפל שאטה עד שכל החומרים מתאחדים לתערובת חלקה. מזלפים כוס שמן ניטרלי באיטיות תוך כדי עיבוד עד לקבלת אמולסיה במרקם חלק. שומרים במקרר עד 3 ימים.

מכינים את הסלט

2

קולים קצח במחבת יבשה כמה שניות על להבה גבוהה עד שהוא מעלה ניחוח ומתחיל לקפץ במחבת.

3

מערבבים את רצועות הכרוב עם יתר החומרים ומתקנים תיבול. מומלץ להכין כשעה לפני ההגשה לספיגת טעמים.