החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
חולטים קישואים במים רותחים מומלחים כ־4 דקות עד שהם מתרככים. מעבירים למי קרח, מסננים ומצננים. חוצים את הקישואים לאורכם.
2
מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים נענע יבשה, סומאק ופאף אורז ומקפיצים במשך כמה שניות.
3
מחממים מעט שמן זית במחבת נוספת ומטגנים את עלי הגפן עד שהם קריספיים.
4
מורחים יוגורט עיזים בצלחת הגשה ומניחים את הקישואים. מוזגים רכז רימונים מעל. מפזרים פאף אורז, עלי גפן קריספיים, משמשים מיובשים ועשבי תיבול.