מתכון

קציצות מנגולד ופטה אפויות

אוגוסט 2017
2 דירוגים
קציצות מנגולד ופטה אפויות. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
קציצות מנגולד ופטה אפויות. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

לקציצות טבעוניות - מחליפים את גבינת הפטה בגבינה טבעונית או בטופו

במידה ובחרתם בגרסה הטבעונית שימו לב שיש להשמיט גם את הביצים, ניתן להוסיף טחינה או להספיג את פירורי הלחם במים ליצירת הדבקה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-210 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומברישים בטיפה שמן זית.

2

מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה.

3

יוצרים קציצות פחוסות בקוטר 6-5 ס"מ בידיים רטובות או משומנות. מסדרים בתבנית ומברישים במעט שמן זית.

4

אופים 10-8 דקות. כשהקציצות משחימות בחלקן התחתון הופכים ואופים עוד 3 דקות או עד שהקציצות יציבות וזהובות. מגישים חם או בטמפ' החדר לצד סלט.