מתכון

מרק עדשים ובורגול של אביבה חורי מפסוטה

במרק הזה אין כמעט תיבול או מרכיבים - הוא רק תפאורה להצגה האמיתית: כדורי בורגול רכים ומתובלים שמתבשלים יחד עם העדשים

3,487 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2021
מרק עדשים ובורגול של אביבה חורי מפסוטה. צילום - אביבה חורי
מרק עדשים ובורגול של אביבה חורי מפסוטה. צילום - אביבה חורי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לכופתאות

למרק

אופן ההכנה

1

מכסים בורגול במים חמים ומשרים כחצי שעה. מסננים מהנוזלים, מוסיפים קמח ותבלינים ומערבבים. מוסיפים מעט מים, תוך כדי ערבוב, רק עד שמתקבלת תערובת מעט דביקה.

2

מכינים מהתערובת כדורי בצק קטנים ושומרים בצד.

3

מניחים עדשים בסיר עם שפע מים ומביאים לרתיחה.

4

במקביל מחממים שמן במחבת ומטגנים בצל להשחמה.

5

מוסיפים את הבצל המטוגן וכדורי הבורגול לסיר עם העדשים ומבשלים את המרק כ-40 דקות עד שהעדשים מתרככות.