מתכון

מרק עוף עם קארי אדום

חורפי, פיקנטי וארומטי: מרק עוף תאילנדי עם מחית קארי אדום. והבונוס? קריספי נודלס שמוסיפים פריכות ממכרת

16,939 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2017
מרק עוף עם קארי אדום. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
מרק עוף עם קארי אדום. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

להגשה:

אופן ההכנה

1

מחממים סיר רחב או מחבת עמוקה (סוטאז') עם שמן, מוסיפים קארי ומערבבים עד שהמחית מתרככת מעט. מוסיפים קרם קוקוס, ציר עוף ונאם פלא ומביאים לרתיחה.

2

מוסיפים נתחי פרגיות ומביאים שוב לרתיחה. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 15 דקות עד שהנתחים עשויים והטעמים מתחברים.

3

מורידים מהכיריים, מוסיפים ירקות ונבטים ומערבבים.

4

מתבלים במלח, פלפל וסוכר ומגישים עם אטריות מבושלות (ואם רוצים גם אטריות מטוגנות - המתכון בהמשך).

איך מכינים קריספי נודלס?

מחממים במחבת שמן לטיגון עמוק. מגלגלים חופן אטריות מבושלות על מזלג וטובלים בזהירות בשמן. מטגנים עד הזהבה, הופכים ומטגנים גם מהצד השני. חבילות הנודלס נשמרות די טוב במקרר עד 3 ימים כשהן בכלי אטום.