את הרול הזה אני מגלגלת ואז חותכת כך שכל הלב שלו חשוף והוא נראה כמו ציור שמכיל את כל הצבעים של הקיץ
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
אופן ההכנה
1
קוטמים כ-1/2 ס”מ מתחתית כל אספרגוס וחוצים אותו לשניים. מביאים שפע מי מלח לרתיחה וחולטים אספרגוס 3 דקות.
2
מרטיבים דף אורז כדקה במים קרים ומניחים על משטח עבודה משומן במעט שמן שומשום. מניחים במרכז הדף זה לצד זה ובצפיפות אספרגוס, מלפפון, פלפל, עלי תרד, בצל ירוק, כוסברה ונענע. מהדקים את דף האורז משני הצדדים ואז מגלגלים אותו במהודק מעל ירקות כך שנוצר גליל. חותכים כל רול באמצע כך שמתקבלים שני רולים פתוחים.
3
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומגישים את הרולים הפתוחים לצד הרוטב.