מתכון

קוביות טריקולור

עוגת המוס התלת שכבתית, שכבשה אותנו בסערה, קנתה לעצמה מעריצים מושבעים

29,427 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2016
קוביות טריקולור. צילום: דניה ויינר
קוביות טריקולור. צילום: דניה ויינר

בגרסה שלי יש עוד דברים חוץ משוקולד: חמאת בוטנים, נוטלה, אגוזי פקאן ומשמשים מיובשים. ויש גם תוספת של חמאת קקאו ונוגט, שמעניקים ליטוש מקצועי לתוצאה הסופית.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לשכבת השוקולד המריר:

לשכבת השוקולד חלב:

לשכבת השוקולד הלבן:

אופן ההכנה

מכינים את שכבת השוקולד המריר:

1

ממיסים שוקולד ונוטלה במיקרוגל או על ביין מארי. מוסיפים אגוזים ומערבבים. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים למקרר למשך חצי שעה.

מכינים שכבת שוקולד חלב:

2

ממיסים שוקולד חלב, חמאת בוטנים וחמאת קקאו במיקרוגל או על ביין מארי. מוסיפים משמשים, מערבבים ויוצקים על שכבת השוקולד המריר. משטחים ומעבירים למקרר לחצי שעה.

מכינים שכבת שוקולד לבן:

3

ממיסים שוקולד לבן, נוגט וחמאת קקאו במיקרוגל או על ביין מארי. מערבבים, יוצקים על שכבת שוקולד החלב ומצננים 3 שעות לפחות.

4

לפני ההגשה חותכים לקוביות בגודל 2 ס"מ.