מתכון

קראמבל ברוקולי

מלא טעם ובגוון ירוק עז - ברוקולי אפוי בתנור

27,650 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2015
קראמבל ברוקולי. צילום: דניאל לילה
קראמבל ברוקולי. צילום: דניאל לילה

כשיש גשם הוא בשיאו, מלא טעם ובגוון ירוק עז – ברוקולי אפוי בתנור. מי אמר שקראמבל חייב להיות מתוק?

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

חולטים פרחי ברוקולי במים רותחים או במיקרוגל 3-2 דקות לריכוך ראשוני. מסננים ומניחים את הפרחים בתבנית חרס או פיירקס.

3

מערבבים פירורי לחם עם שמן זית, שומשום, פרמזן, שום, מלח ופלפל. מפזרים על הברוקולי.

4

שולחים לתנור ל-20 דקות או עד שמזהיב ונהיה פריך.