חיפוש מתקדם
ישראלי, טרי, איכותי

“אומנות הבשר” – בשיתוף מועצת הבקר

 

מנה טובה מתחילה בחומרי גלם טובים. העיקרון הזה נכון פי כמה כאשר מדובר בבשר.
מביני עניין תמיד יבחרו בבשר בקר ישראלי טרי, שמקורו בבקר שגודל בתנאים טובים וטופל ביד מקצועית. את הבשר חשוב לבחור נכון, להיעזר בקצב אמין, לא להסס לשאול אותו מה מקור הבקר, ותמיד להעדיף איכות על פני כמות. המתכונים שלפניכם הם פרי יצירתם של טובי השפים והמתכונאים ומיועדים לבשר טרי ישראלי – לא קפוא, לא מצונן ולא מופשר. בנוסף, ריכזנו עבורכם טיפים ועצות שיעזרו להפיק את המיטב מבשר הבקר, לצד סיפורים על אומני בשר מקומיים, המלצות על מסעדות בשר מתמחות ועוד.