בריוש במילוי תפוחים עם קרמבל שקדים וסירופ דבש
בריוש פקאן עם תפוחים בדבש שמתאים לערב החג, ולשאר ימי השנה
למתכון המלא
במטבח של מסעדת פאסטל מציתים להבות, עוטים סינרים ומתכוננים לארוחה החשובה בשנה:
גל, השף, מתקין וולינגטון טלה ברוטב דובדבנים, לחי של דג עם כרשה מאודה, צימעס לבנטיני, טרטר דג עם רימונים ועוד; אוהד, השף בפועל, מעמיד סיר של צלי בקר ומגיש אותו עם סלט סלרי ורכז רימונים רענן; קרן, הסו-שפית, ממלאת עופיון עסיסי במפתול, עשבי תיבול, צימוקים ותאנים; וטל, השף-קונדיטור, מסיים את הערב עם בריוש תפוחים, קרמבל שקדים וסירופ דבש, המוגש למרכז השולחן ונתלש בשמחה עם הידיים.
7 מתכונים נפלאים לארוחת ראש השנה: