ארוחת ראש השנה של שף גל בן-משה וצוות פאסטל

במטבח של מסעדת פאסטל מציתים להבות, עוטים סינרים ומתכוננים לארוחה החשובה בשנה:
גל, השף, מתקין וולינגטון טלה ברוטב דובדבנים, לחי של דג עם כרשה מאודה, צימעס לבנטיני, טרטר דג עם רימונים ועוד; אוהד, השף בפועל, מעמיד סיר של צלי בקר ומגיש אותו עם סלט סלרי ורכז רימונים רענן; קרן, הסו-שפית, ממלאת עופיון עסיסי במפתול, עשבי תיבול, צימוקים ותאנים; וטל, השף-קונדיטור, מסיים את הערב עם בריוש תפוחים, קרמבל שקדים וסירופ דבש, המוגש למרכז השולחן ונתלש בשמחה עם הידיים.

7 מתכונים נפלאים לארוחת ראש השנה:

צלי בקר עם לימון פרסי ותימין וסלט עלי סלרי עם ויניגרט רכז רימונים של שף אוהד גור הרץ, סגנון: מרב סריג | צילום: חיים יוסף
צלי בקר עם לימון פרסי ותימין וסלט עלי סלרי עם ויניגרט רכז רימונים של שף אוהד גור הרץ, סגנון: מרב סריג | צילום: חיים יוסף

צלי בקר עם לימון פרסי וסלט עלי סלרי עם ויניגרט רימונים

תבשיל בקר חגיגי עם טעמים דומיננטיים וסלט שמאזן אותם למתכון המלא
עופיון ממולא במפתול ועשבי תיבול של קרן אופק לוזון, סו־שפית במסעדת פאסטל. צילום: חיים יוסף
עופיון ממולא במפתול ועשבי תיבול של קרן אופק לוזון, סו־שפית במסעדת פאסטל. צילום: חיים יוסף

עופיון ממולא במפתול ועשבי תיבול

עוף ממולא במפתול - תבשיל מהמטבח הערבי שמכינים מחיטה או בורגול - שיגנוב את ההצגה בשולחן החג למתכון המלא