ליבה – לחם בדואי צרוב באש
ליבה הוא לחם בדואי שטוח שאותו זורקים לתוך המדורה, אופים בין הגחלים הלוחשות, מוציאים ומנערים את החלקים החרוכים
למתכון המלא
הוא טומן נתחי בשר גדולים באדמה ומרכך אותם לכדי שלמות, משפד דגים לבולי עץ וצולה אותם בעשן המדורה, אופה לחמי שטח על גחלים לוחשות וחורך ירקות באש גלויה – השף אוהד לוי לוקח את המנגל הישראלי למחוזות אחרים, מרגשים וקמאיים יותר. שבעה מתכונים שאתם חייבים להכין ביום העצמאות, בקמפינג או בפיקניק הבאים שלכם