אור ירוק

מתכוני ירוקים לפסח של שף מוטי טיטמן

צובעים את מטעמי ארוחת החג בירוק בוהק
אפריל 2019

פסח מגיע בסנכרון מושלם עם שיאה של עונת הירוקים: שום ירוק, בצל ירוק, תרמילי אפונה, פול ירוק ומגוון רחב של עלים ירוקים הם רק חלק מהירקות שמתבקש לשלב בארוחת החג. שף מוטי טיטמן מכניס את האביב לצלחת ומוסיף למנות צבע ועניין.

כרשות ופול ביין לבן וחמאה של שף מוטי טיטמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו NOW POTTERY
כרשות ופול ביין לבן וחמאה של שף מוטי טיטמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו NOW POTTERY

כרשות ופול ביין לבן וחמאה

3 דירוגים
כרשה הולכת מצוין עם יין לבן וחמאה, הם מוציאים ממנה רכות ומתיקות שהופכת אותה למעדן. מנה מנצחת על שולחן החג למתכון המלא
פרחי כרוב ניצנים ובייבי קישואים עם עשבי תיבול ויוגורט כבשים של שף מוטי טיטמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו NOW POTTERY
פרחי כרוב ניצנים ובייבי קישואים עם עשבי תיבול ויוגורט כבשים של שף מוטי טיטמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו NOW POTTERY

פרחי כרוב ניצנים ובייבי קישואים עם עשבי תיבול

2 דירוגים
כרוב הניצנים נפתח בצלייה למעין פרח שמוסיף למנה המון יופי. תוספת נהדרת לכל מנות הבשר הכבדות למתכון המלא
סטייקים של מוסר ים בתבשיל ירוקים של שף מוטי טיטמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר
סטייקים של מוסר ים בתבשיל ירוקים של שף מוטי טיטמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר

סטייקים של מוסר ים בתבשיל ירוקים

8 דירוגים
גרסה ירוקה לחריימה. משתמשים בצורת החיתוך של הדג לפרוסות עבות עם העצם ומבשלים אותן ברוטב ירוק, עשיר וחמצמץ למתכון המלא
סלט ירוק עם הדרים מיובשים בווינגרט חרדל ודבש של שף מוטי טיטמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו NOW POTTERY
סלט ירוק עם הדרים מיובשים בווינגרט חרדל ודבש של שף מוטי טיטמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו NOW POTTERY

סלט ירוק עם הדרים מיובשים

3 דירוגים
הסלט הזה מבוסס על המון עלים ירוקים, לבנים וסגולים - עלי הסלט חייבים להיות טריים ופריכים - בחרו אותם בקפידה למתכון המלא
שוק טלה עם ענבים, גזרים צבעוניים ומיץ רימונים של שף מוטי טיטמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו NOW POTTERY
שוק טלה עם ענבים, גזרים צבעוניים ומיץ רימונים של שף מוטי טיטמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו NOW POTTERY

שוק טלה עם ענבים, גזרים צבעוניים ומיץ רימונים

2 דירוגים
שוק טלה מככבת על שולחנות חג רבים. כאן היא מופיעה בגרסה מלאת טעמים עם גוונים מתקתקים למתכון המלא