סופריטו

בישול איטי ובשר שנמס בפה - מגלים את סודות המנה האהובה מהמטבח הספרדי
ספטמבר 2019

יש המון מתכונים לסופריטו, כי בעצם מדובר על שיטת בישול ולא על תבשיל מסוים – בישול איטי, כמעט ללא תוספת נוזלים, שמתחיל בטיגון מקדים של תפוחי האדמה (ולפעמים גם בטטות וגזר). התוצאה היא קדרה עסיסית ועשירה.

סופריטו של כבדים עם בצל ותפוחי אדמה. צילום: דניה ויינר | סגנון: דיאנה לינדר
סופריטו של כבדים עם בצל ותפוחי אדמה. צילום: דניה ויינר | סגנון: דיאנה לינדר

סופריטו של כבדים עם בצל ותפוחי אדמה

הסופריטו המקורי אמנם מתבשל לאט, אבל כאן האצתי את התהליך בזכות העובדה שהחלפתי את הבשר בכבדי עוף. תפוחי האדמה נהנים מהרוטב שהתקבל מבישול הכבדים למתכון המלא