קינוחים ומאפים של שף-קונדיטורית מאי ישורון (אנימאר)

טארט מרציפן, תפוז ושוקולד של השף-קונדיטורית מאי ישורון | צילום: שני בריל, סטיילינג: עינב רייכנר
טארט מרציפן, תפוז ושוקולד של השף-קונדיטורית מאי ישורון | צילום: שני בריל, סטיילינג: עינב רייכנר

טארט מרציפן, תפוז ושוקולד

טארט שמשלב בתוכו מלא טעמים בשכבות של מרקמים משלימים: בצק פריך, מרציפן עסיסי וגנאש שוקולד קרמי למתכון המלא
שף־קונדיטורית מאי ישורון ממסעדת אנימאר. צילום: שני בריל, סטיילינג: עינב רייכנר
שף־קונדיטורית מאי ישורון ממסעדת אנימאר. צילום: שני בריל, סטיילינג: עינב רייכנר

השף־קונדיטורית של מסעדת אנימאר

מאי ישורון חשבה שתעסוק בכלל באופנה, אבל התאהבה בקונדיטוריה. היום היא אמונה על הקינוחים במסעדת אנימאר שמתאפיינים בשילובים לא־שגרתיים לכתבה המלאה
דבלה "מפורקת" עם קרם פטיסייר מי זהר של מאי ישורון. צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר
דבלה "מפורקת" עם קרם פטיסייר מי זהר של מאי ישורון. צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר

דבלה "מפורקת" עם קרם פטיסייר מי זהר

דבלה היא עוגיה טריפוליטאית מבצק דק–דק מטוגן בשמן עמוק וטבול בסירופ סוכר. כאן מגישים את העוגיות עם קרם פטיסייר, כמעין מילפיי מפורק למתכון המלא
גאלט תותים וקרם שקדים עם גלידה וזרעי כוסברה של מאי ישורון. צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר
גאלט תותים וקרם שקדים עם גלידה וזרעי כוסברה של מאי ישורון. צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר

גאלט תותים וקרם שקדים עם גלידה וזרעי כוסברה

הגאלט הזה הוא קינוח מושלם שמגישים לצד גלידת וניל עם טוויסט לא פחות מגאוני - זרעי כוסברה מסוכרים למתכון המלא
  • עוגיות חמאה, תבלינים ופולי קקאו גרוסים של מאי ישורון. צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר
    עוגיות חמאה, תבלינים ופולי קקאו גרוסים של מאי ישורון. צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר
  • עוגיות חמאה, תבלינים ופולי קקאו גרוסים של מאי ישורון. צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר
    עוגיות חמאה, תבלינים ופולי קקאו גרוסים של מאי ישורון. צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר

עוגיות חמאה, תבלינים ופולי קקאו גרוסים

הבצק הפריך והחמאתי של העוגיות האלה נוח להכנה וקל מאוד לקרוץ ממנו עוגיות בכל צורה שמתחשק למתכון המלא
  • קובנה חמאת זעפרן של מאי ישורון. צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר
    קובנה חמאת זעפרן של מאי ישורון. צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר
  • קובנה חמאת זעפרן של מאי ישורון. צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר
    קובנה חמאת זעפרן של מאי ישורון. צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר

קובנה חמאת זעפרן

קובנה מיוחדת עם חמאה מזוקקת ומתובלת בזעפרן שמוסיף ניחוח נפלא וצבע מהמם למתכון המלא