טארט מרציפן, תפוז ושוקולד של השף-קונדיטורית מאי ישורון | צילום: שני בריל, סטיילינג: עינב רייכנר טארט מרציפן, תפוז ושוקולד מאת שף־קונדיטורית מאי ישורון שעה ורבע + 5 שעות קירור קל כשר קינוחים טארט שמשלב בתוכו מלא טעמים בשכבות של מרקמים משלימים: בצק פריך, מרציפן עסיסי וגנאש שוקולד קרמי למתכון המלא
שף־קונדיטורית מאי ישורון ממסעדת אנימאר. צילום: שני בריל, סטיילינג: עינב רייכנר השף־קונדיטורית של מסעדת אנימאר קונדיטוריות קינוחים מסעדות שף מאי ישורון חשבה שתעסוק בכלל באופנה, אבל התאהבה בקונדיטוריה. היום היא אמונה על הקינוחים במסעדת אנימאר שמתאפיינים בשילובים לא־שגרתיים לכתבה המלאה
דבלה "מפורקת" עם קרם פטיסייר מי זהר של מאי ישורון. צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר דבלה "מפורקת" עם קרם פטיסייר מי זהר מאת שף־קונדיטורית מאי ישורון כשעה + שעה קירור קל כשר קינוחים דבלה היא עוגיה טריפוליטאית מבצק דק–דק מטוגן בשמן עמוק וטבול בסירופ סוכר. כאן מגישים את העוגיות עם קרם פטיסייר, כמעין מילפיי מפורק למתכון המלא
גאלט תותים וקרם שקדים עם גלידה וזרעי כוסברה של מאי ישורון. צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר גאלט תותים וקרם שקדים עם גלידה וזרעי כוסברה מאת שף־קונדיטורית מאי ישורון כשעה + שעה וחצי קירור קל כשר אפייה הגאלט הזה הוא קינוח מושלם שמגישים לצד גלידת וניל עם טוויסט לא פחות מגאוני - זרעי כוסברה מסוכרים למתכון המלא
עוגיות חמאה, תבלינים ופולי קקאו גרוסים של מאי ישורון. צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנרעוגיות חמאה, תבלינים ופולי קקאו גרוסים של מאי ישורון. צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר עוגיות חמאה, תבלינים ופולי קקאו גרוסים מאת שף־קונדיטורית מאי ישורון 25 דקות + חצי שעה קירור קל כשר אפייה הבצק הפריך והחמאתי של העוגיות האלה נוח להכנה וקל מאוד לקרוץ ממנו עוגיות בכל צורה שמתחשק למתכון המלא
קרקר פיצוחים טבעוני של מאי ישורון. צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר קרקר פיצוחים טבעוני מאת שף־קונדיטורית מאי ישורון 40 דקות קל כשר טבעוני שילוב אולטימטיבי בין טעם לבריאות ולפשטות - קרקרים ללא גלוטן, פריכים ומלאים בכל טוב למתכון המלא
קובנה חמאת זעפרן של מאי ישורון. צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנרקובנה חמאת זעפרן של מאי ישורון. צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר קובנה חמאת זעפרן מאת שף־קונדיטורית מאי ישורון שעה ורבע + התפחה קל כשר אפייה קובנה מיוחדת עם חמאה מזוקקת ומתובלת בזעפרן שמוסיף ניחוח נפלא וצבע מהמם למתכון המלא
חלת כרשה, זעתר ובייקון טלה של מאי ישורון. צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר חלת כרשה, זעתר ובייקון טלה מאת שף־קונדיטורית מאי ישורון 50 דקות + התפחה קל כשר אפייה אין מדובר בחלה ממולאת, אלא בחלה שכל התוספות שלה נכנסות לתוך הבצק עצמו למתכון המלא
בגט סלק וזרעי שומר של מאי ישורון. צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר בגט סלק וזרעי שומר מאת שף־קונדיטורית מאי ישורון 40 דקות + התפחה למתקדמים כשר אפייה אין כמו ריח של לחם שיוצא מהתנור, במיוחד כשמתלווים אליו ניחוחות של סלק וזרעי שומר למתכון המלא