קניידלך

אחת מהראשונות המוגשות לשולחן בארוחת ליל הסדר היא מנת הקניידלך. המנה המפורסמת מהמטבח האשכנזי מורכבת מכופתאות אווריריות ופשוטות להכנה שמוגשות בתוך מרק עוף צח.

קונסומה עוף עם קניידלך מטוגנים של שף תומר אגאי. סטיילינג: עינב רייכנר, צלחות: עדי ניסני | צילום: שני בריל
קונסומה עוף עם קניידלך מטוגנים של שף תומר אגאי. סטיילינג: עינב רייכנר, צלחות: עדי ניסני | צילום: שני בריל

קונסומה עוף עם קניידלך מטוגנים

מתכון קלאסי עם כמה שינויים שמעמיקים את הטעמים של המרק, והופכים את הקניידלך לכוכבים פריכים ורכים למתכון המלא
מרק עוף עם קניידלך במילוי עופות בגריל ובצלים חרוכים של שף אבי ביטון. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
מרק עוף עם קניידלך במילוי עופות בגריל ובצלים חרוכים של שף אבי ביטון. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

מרק עוף עם קניידלך במילוי עוף בגריל ובצלים חרוכים

5 דירוגים
הקניידלך המסורתיים עוברים שדרוג והופכים לקובה-קניידלך ממולאים בעוף בגריל עם המון בצל למתכון המלא