סיבוב פראסה

שלל מתכונים לקציצות פראסה

כל הדרכים להכין קציצות פראסה משגעות
ספטמבר 2020

בגרסה הבשרית או הצמחונית, כמנה ראשונה או עיקרית, בתקופת החגים או בימי חול – ערימה של קציצות פראסה (כרשה) טריות היא תמיד תענוג, בכל גרסה שתבחרו להכין.

קציצות פראסה ודגים עם סלסה עגבניות של אורלי פלאי-ברונשטיין. צילום: Shutterstock
קציצות פראסה ודגים עם סלסה עגבניות של אורלי פלאי-ברונשטיין. צילום: Shutterstock

קציצות פראסה ודגים עם סלסה עגבניות

בקציצות הפראסה המסורתיות יש בשר טחון; כאן החלפתי אותו בדג והוספתי קליפת לימון. קיבלתי קציצות עסיסיות וטעימות מאוד למתכון המלא
לביבות פראסה-סרטנים עם מטבל צזיקי של שון בן דור ("קליפסו"). צילום: דניאל לילה
לביבות פראסה-סרטנים עם מטבל צזיקי של שון בן דור ("קליפסו"). צילום: דניאל לילה

לביבות פראסה-סרטנים עם מטבל צזיקי

יש המון גרסאות ללביבות פראסה. הייחוד כאן הוא שהכרשה והבצל עוברים אידוי ממושך ואטי (כ-3 שעות) שמרכך אותם מאוד למתכון המלא
מעקוד לה פוארו (קציצות כרישה ובטטה) של שף אבי לוי. צילום: אפרת ליכטנשטט
מעקוד לה פוארו (קציצות כרישה ובטטה) של שף אבי לוי. צילום: אפרת ליכטנשטט

מעקוד לה פוארו – קציצות כרישה ובטטה

1 דירוגים
הקסם של המתכון טמון בטעם הכרישה הנפלא, במתיקות הבטטה ובפיקנטיות של הפלפל השחור: שילוב נהדר שמתאים לכל ארוחה למתכון המלא
לביבות זוקיני, כרשה וקשקבל של שפית אביבית פריאל. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
לביבות זוקיני, כרשה וקשקבל של שפית אביבית פריאל. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

לביבות זוקיני, כרשה וקשקבל

4 דירוגים
הגרסה של אביבית עסיסית בזכות השילוב של זוקיני וכרשה, ירוקה וארומטית משום שפע העשבים ודשנה הודות לקשקבל למתכון המלא