מתכון

לביבות בטטה וקישואים בשמנת חמוצה

לביבות בטטה בריאות וטעימות שתוכלו להגיש לילדים לארוחת צהריים לצד שמנת חמוצה וירקות טריים

32,696 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
לביבות בטטה וקישואים בשמנת חמוצה של חגית רוקח. צילום: רמי זרנגר
לביבות בטטה וקישואים בשמנת חמוצה של חגית רוקח. צילום: רמי זרנגר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

אופן ההכנה

1

מקלפים את הבטטות, מכניסים לסיר, מוסיפים מים כדי כיסוי ומבשלים עד לריכוך. מצננים, מועכים למחית ומכניסים לקערה.

2

מקלפים את הקישואים, מגררים וסוחטים אותם, ומוסיפים לקערה.

לרוטב

3

מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב.

לעיסה

4

מוסיפים את הרוטב לקערת הירקות, מערבבים ולשים עד לקבלת תערובת אחידה. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים עיגולים מהעיסה בעזרת כף.

לאפייה

5

אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-25 דקות.

להגשה

6

מומלץ להגיש לצד ירקות טריים כמו פרוסות פלפלים בצבעים שונים.