החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מכינים את הרוטב: מחממים תנור ל-200 מעלות וצולים עגבניות עם 2 כפות שמן זית ומלח גס כ-10 דקות.
2
מחממים במחבת 4 כפות שמן זית, מוסיפים קייל ומטגנים כמה שניות עד שהוא קריספי. מוסיפים את העגבניות הצלויות, צנוברים ומיץ לימון, מערבבים ומסירים מהאש.
3
מכינים את הפסטה: מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. בדקת הבישול האחרונה מוסיפים את אפונת השלג ומסננים.
4
מעבירים את הפסטה והאפונה למחבת הרוטב, מוסיפים בזיליקום, 2 כפות שמן זית ומלח, מערבבים ומגררים ריקוטה סלטה מעל. מגישים מיד.