פבלובה של נטלי לוין | צילום: הדס ניצן, עריכה קולינרית: תמר שורצברד גולן פבלובה מלבי מאת נטלי לוין 25 דקות + שעה וחצי אפייה קל כשר אפייה שני קינוחים קלילים בעוגה אחת - מרנג מתפצח במילוי קרם מלבי עם רוטב פירות יער למתכון המלא
עוגת תפוזים וקוקוס ללא גלוטן של תמי בן דוד. צילום: shutterstock עוגת תפוזים וקוקוס עסיסית ללא גלוטן מאת תמי בן דוד 1 שעה קל כשר אפייה המתכון הראשון והפשוט ביותר למי שרוצה להתנסות באפייה ללא גלוטן למתכון המלא
עוגת פרג בציפוי קרם קשיו לימוני של רינת צדוק. סטיילינג: עינב רייכנר | צילום: שני בריל עוגת פרג בציפוי קרם קשיו לימוני מאת רינת צדוק 1 שעה + השריית הקשיו לציפוי קל כשר אפייה עוגה בחושה עם מרקם קליל, טעמי פרג ואגוזים וציפוי חמצמץ למתכון המלא
עוגת פולנטה, מרווה ותפוזי דם של אודי ברקן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל עוגת פולנטה, מרווה ותפוזי דם מאת שף אודי ברקן שעה קל כשר אפייה עוגה בחושה עסיסית ורכה המבוססת על קמח תירס לפולנטה. נשמע מוזר? ביס אחד והספקות ייעלמו למתכון המלא
עוגת שוקולד ומרציפן של מיכל מנדלסון. צילום: דניאל לילה. סגנון: דלית רוסו עוגת שוקולד ומרציפן מאת מיכל מנדלסון 4 שעות קל כשר עוגת שוקולד 3 דירוגים את העוגה מצפים בשכבת מרציפן דקיקה ומעליה שכבה של גנאש שוקולד - ממש בונבון מוצרט בגרסת ענק למתכון המלא
עוגת שוקולד, שקדים, שמן זית ומרציפן של רינת צדוק. צילום: שני בריל עוגת שוקולד, שקדים, שמן זית ומרציפן מאת רינת צדוק שעה קל כשר עוגות 8 דירוגים עוגת שוקולד נימוחה ורכה ללא גלוטן. העוגה מתאימה מאוד לחגים, והיא יכולה להיות גם פרווה למתכון המלא
עוגת שקדים ותפוזים של רביבה אפל ז"ל. צילום: רוני כנעני עוגת שקדים ותפוזים מאת שף קונדיטור רביבה אפל 2.5 שעות כשר קל עוגות 18 דירוגים אם אתם אוהבים עוגות מתוקות-מרירות זאת העוגה בשבילכם, שכן גם התפוזים וגם השקדים התברכו במרירות עדינה וממכרת למתכון המלא
עוגת תפוזים ושקדים. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו עוגת תפוזים ושקדים מאת שי לי ליפא 1 שעה קל מאוד כשר אפייה 3 דירוגים עוגת תפוזים ושקדים נימוחה, מרציפנית ומזכירה במרקמה עוגת סולת לחה. חשוב לנהוג עמה בעדינות כדי שלא תתפרק למתכון המלא
עוגת קוקוס עסיסית. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו עוגת קוקוס עסיסית מאת מיקי שמו 1:15 שעות קל כשר לפסח אפייה 4 דירוגים זו לא עוד עוגת קוקוס סטנדרטית: יש בה מיץ תפוזים שמעניק עסיסיות, ארומה וטעם, וגם מעט שוקולד מריר שנמס לתוך הבצק למתכון המלא