מתחילים עם כפית שמן או 1/2 כפית מחית ומוסיפים לפי הטעם.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים מחבת רחבה עם חמאה, שמן זית, שום וטימין. כשעולה ריח, מוסיפים פטריות ומקפיצים אותן בשניים-שלושה מחזורים עד שהן זהובות יפה. אם צריך, מוסיפים שמן בין המחזורים. מתבלים במלח ופלפל ומצננים.
2
מביאים לרתיחה הרבה מים בסיר גדול. מוסיפים כף מלח ומבשלים בוקטיני עד לדרגת אל-דנטה. מסננים.
3
מרסקים את הפטריות המוקפצות במעבד מזון עם מסקרפונה ומחית או שמן כמהין.
4
מעבירים את הקרם שהתקבל למחבת ומוסיפים את הפסטה המבושלת. מערבבים יחד תוך כדי חימום דקה-שתיים למיזוג טעמים. מוסיפים פרמזן ומגישים.