החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
קולפים את הפלאטנו וחותכים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ, מלהיטים את הפלנצ'ה או מחבת ברזל בעלת תחתית עבה, מוסיפים כף שמן קנולה וצורביםאת הפלאטנו משני הצדדים עד שהן משחימות. שומרים בצד. מניחים שתי טורטיות על הצלחת, מעליהן פלאטנו, רוטב סרג׳יו, שרימפסים וקרם פרש.
2
מוסיפים למחבת 2 כפות שמן, שולים את השרימפס מהמרינדה ומקפיצים אותם דקה או שתיים מעל אש גבוהה עד שהם הופכים אטומים.
3
מניחים 2 טורטיות בכל צלחת (2 צלחות), מניחים מעליהן פלאטנו, רוטב סרג׳יו, שרימפסים וקרם פרש. מקפלים ואוכלים.